Heart Chat Bubble

fredaaaag!!

Äntligen helg! Jag kickar igång helgen på ett superbra sätt - först fika med fina M, strax spelning med Bleckhornen och sen fredagsmys med H! Hoppas ni får en lika bra start på helgen som jag! :)


grattis prinsessan!

Läste just att prinsessan Madeleine förlovat sig med sin Chris! GRATTIS! Så roligt! :) Håller tummarna för att hon får va lycklig den här gången. Det var så synd sist när allt kavlades ut om Jonas otrohet. Usch! Önskar alla er fina läsare en härlig torsdag!


lite under isen

Blä, känner mig så deppig idag! Hade jättekul på jobbet och så, men det är mycket jobbigt utanför som stjäl massa energi just nu. Önskar jag kunde få Mammas kloka råd, hon hade alltid svar att ge. Skulle ge vad som helst för att få henne tillbaka. Hata cancer!!!


heeeelg!

Åh vad skönt det är med helg! :) Jag och H har kollat på kakel både igår och idag, känns som om vi börjar komma fram till vad vi vill ha! Nice! Vi skulle ju egentligen bara kompletterat plattorna som pappa fick över när han la nytt golv i sitt hus, men tyvärr hade den modellen utgått ur Höganäs sortiment! Det gick att beställa hem några lådor, men det skulle bli jättedyrt. De hade givetvis gått upp i pris också. Blä. Så synd för vi ville verkligen ha dem! Så nu kikar vi runt efter nån bra ersättare! Återkommer när vi bestämt oss! Det finns några heta kandidater iaf. ;)


myskväll

Nu är söta Myran här på besök igen! Myyyys! Hon ska va hos oss i lite drygt en vecka när pappa är utomlands på mässa! :) Just nu ligger båda hundarna och sover (läs: laddar för mer bus, haha) och jag pustar ut med ett glas julmust efter en lång men kul jobbdag! Här nedanför ser ni när galenpannorna snodde en mina vantar och började ha dragkamp med en av dem. Stackars vantar! ;) Ursäkta den mindre skarpa kvalitén på bilden, men det är riktigt svårt att fånga vovvarna på bild när de är i farten! Vad hittar ni på ikväll?


underbar kväll

Dansendorfinerna sprutar ur öronen och jag känner mig både friskare och gladare än på länge! Hade så fantastiskt roligt på dansrepan ikväll! Balettens grundare kom och lärde ut en riktigt ösig dans som vi ska köra på Julkoncerten! Kommer ha grymt mycket träningsvärk imorgon, men det var värt det! HAPPY!

We♥It

present från älskling!

Kommer ni ihåg att jag suktade efter en kaffepressmugg från Bodum för ett tag sen? Gissa vad H gav mig i "nytt jobb-present" i helgen! :) Så gulligt av honom! Nu kan jag njuta av extra gott kaffe på jobbet varje dag! Tack älskling!


lugn måndag

Idag kände jag mig så krasslig att jag var tvungen att stanna hemma från jobbet. Supertrist, men det hjälpte i alla fall. Tror jag kan gå till jobbet imorgon! Whee! Nånting säger mig dock att Smulan kommer bli besviken om jag inte är hemma imorgon också - får en underlig känsla av att hon gillar när jag är sjuk... ;)


myskväll!

De hade ett überbra erbjudande på Ben&Jerry-glass i affären idag, som innebar att ett paket kostade 25kr om man handlade andra varor för minst 150kr. Självklart slog vi på stort och köpte 2 sorter! ;) Nu är det myskväll på hög nivå här hemma! Önskar er en härlig kväll!


storrea hos rosa prickar!

Fick just reda på att underbara shoppen Rosa Prickar har 50% på hela sortimentet just nu! Uppge bara "storrea" i kodfältet i kassan så får ni rabatten! Hur bra?! Shop til you drop! ;)

dagens shoppingfynd!

Idag pallrade jag mig ut en stund och gick på stan med finaste M! Hittade en jättesöt jeanskjol på MQs rea, som kommer bli perfekt att ha på jobbet! Den sitter i midjan och är härligt vippig! Me like! Vad hittar ni på idag? :)


äntligen helg!

Äntligen helg igen!! Hoppas ni har det bra! :) Själv sitter jag i soffan med feber istället för att va på middag med några vänner, men det är väl bara att gilla läget. Så mycket förkylningar som går nu! Det är därför uppdateringen varit kass idag och igår. Får ta igen det under helgen! ;) Önskar iaf er en jättebra kväll!


hektisk vecka

Oj vad snabbt den här veckan har gått! Imorgon är det redan torsdag ju! Tycker det var måndag nyss. Har varit så himla dålig på att uppdatera bloggen också, förlåt! Lovar att bättra mig. Idag hann jag i alla fall med en fika med fina M, som jag inte träffat på en halv evighet känns det som! Gaah! Igår kokade förresten H äppelmos som blev sååå gott! Lägger upp receptet senare. Hoppas ni har en bra kväll! :) Bjuder på en bild på den fina regnbågen jag möttes av när jag kom ut från jobbet i eftermiddags! Fin, va?


klackarna i taket!

Wow, vilken kväll det blev igår! Min bror fyllde jämnt i veckan och hans fru ordnade en hejdundrande överraskningsfest för honom! Han anade ingenting och blev jätteförvånad! :) Festen var supertrevlig och höll på ända in på småtimmarna. Yay! Grattis igen, fina bror! Du är bäst!


dagens outfit?

Jag har desperat försökt ladda upp en bild på dagens outfit med jämna mellanrum hela dan, men appen strular som vanligt. Gaah! Skulle ni förresten tycka det var kul om jag började lägga upp bilder med dagens outfit regelbundet? :)


ny mascara!

Skulle köpa ny mascara idag och föll för den här! Lancômes nya Hypnôse Star! Ska tydligen ge megavolym = me like! Nån som testat?


nya skor!

Idag inviger jag mina nya Hush Puppies-skor som jag köpte i Berlin! Tycker de är sjukt snygga! Dessutom väldigt bekväma - win win! ;) Hoppas ni har en bra tisdag!

Edit: Gaah, appen krånglar och vägrar ladda upp bilden. Får fixa när jag kommit hem ikväll.


fullt ös

Hej fina läsare! Hur har ni det idag? Hoppas ni fått en bra start på veckan! Jag sitter på jobbet och försöker ta igen det som trillade in under tiden jag var sjuk. Inte alltför mycket, så det känns ok ändå! :) Ikväll ska H och jag titta på mopeder i en affär här i stan, och sen ska jag förhoppningsvis fika med en kär vän!