Heart Chat Bubble

ny adress!

Det här blir faktiskt mitt sista inlägg på blogg.se! Jag har nämligen bestämt mig för att flytta tillbaka till blogspot igen av olika anledningar. Ni som följer mig via Bloglovin får gärna fortsätta göra det - då blir jag jätteglad! Klicka här för att börja följa den nya bloggen. Har flyttat över alla recept dit nu, så ni kommer egentligen inte märka någon skillnad. De enda skillnaderna är utseendet och själva portalen! :)

förändringar pågår

Håller så smått på att göra en blogg-makeover! Hoppas det blir bra! Ni får snart se resultatet... ;) Hoppas ni har en bra dag! Här ösregnar det - suck! Jag och H ska ta fina bilder till helgen, men fortsätter det här vädret så får vi nog skjuta på det. Håller tummarna för värme och solsken!

funderar

Funderar på att baka något kul ikväll, men kan inte komma på vad! Någon som har något bra förslag? :)

rulltårtans dag

I fredags var det rulltårtans dag! Visste inte om förut att rulltårtan har en egen dag, men när informationen nådde mig så var jag ju självklart tvungen att baka en för att fira! ;) Resultatet blev...well, gott men inte så vackert. Receptet kommer lite senare! Bild vet jag inte om jag vågar med tanke på utseendet, haha.

ledsen

Usch, är så ledsen idag! Det är nån som har gått in och tagit saker på altanen! Två gånger har vi blivit av med något, först ett blockljus för ett tag sen och igår en sandig handduk som hängde på tork. Vem tar sånt, liksom? Ljuset måste personen ha snott på natten, men handduken försvann någon gång under förmiddagen igår - förmodligen när jag var hemma! Aaargh! Det var inte dyra saker, men klart man blir ledsen ändå! Ljuset finns inte att köpa på IKEA längre, och efter en snabb koll på hemsidan igår så verkar det som om det är kört även vad gäller handduken. Suck. Har mailat bostadsrättsföreningens styrelse nu och hoppas på att de kan hjälpa oss lösa mysteriet. Suck!

längtar tillbaka

Hittade den här fina bilden från mitt och H:s favoritlunchställe på semestern! Ett litet charmigt hak längs strandpromenaden mellan San Agustin och Playa del Ingles. Inte helt fel att få käka god lunch med den utsikten, eller hur? Vill tillbaka!