Heart Chat Bubble

min älskling ♥

Älskar dig för alltid, min finaste H! ♥
HEARTS AND MAGIC | via Tumblr
We♥It

glad

Åh, så glad är idag! Frågade en kär gammal vän om hon har lust att hjälpa mig och H med vår plan, och hon svarade glatt ja! :) Det ska bli så roligt att träffa henne igen! Är jättetaggad på det här! Pepp! Nu ska jag och H dra en sväng till Ikea - mys! ♥

brudparsfotografering?

Är det någon som vet vad en bröllopsfotografering "bör" kosta? Vad är rimligt? Utomhus i någon timme, inte vigsel eller så. Jag har lite hemliga planer och fiffiga knep just nu, kan man säga... Kanske avslöjar mer lite längre fram. ;)

i baktagen

Hej allihopa! Hoppas att ni har en bra söndagsmorgon! :) Här är det bakning på gång! Vi får besök av Hs familj om några timmar, så jag håller på att svänga ihop en cheesecake! Tänkte göra fyra lager i stället för tre den här gången. Hoppas det blir bra!

doktorspromovering

Igår var det doktorspromovering här i Lund! Bleckhornen har alltid en spelning i samband med minglet vid fontänen utanför universitetshuset - kul! I år var det faktiskt lite fler än vanligt som tittade, tror jag. Det var till och med någon som vinkade tillbaka till mig i Alibaba! Har nog aldrig hänt! Alibaba är alltså en av våra danser och ett danssteg/move involverar att vi vinkar hysteriskt till publiken. Typ. Alltid kul när en spelning är uppskattad! Extra roligt var det att en av våra gamla balettörer gjorde ett inhopp! Vi saknar dig, kom tillbaka på heltid! ;)