Heart Chat Bubble

minisemester

Längtar så till månadsskiftet oktober/november, för då ska jag och H åka till Lübeck på långhelg! :) Vi har båda två varit där många gånger, men främst i shopping- och/eller julmarknadssyfte. ;) Den här gången blir det massa sightseeing också! Har förgäves försökt få fatt i nån bra guidebok över stan, men det verkar inte finnas! Det enda jag hittat är en passage i en guidebok över Hamburg. Suck! Nån som har nåt bra tips?

We♥It
 
 

mobilstrul

Igår upptäckte jag plötsligt att knappen som man låser iPhone med inte går att trycka ned längre. Jag kan alltså inte släcka skärmen på telefonen eller sätta igång den (hemska tanke!) om den skulle stänga av sig. Suck. Vet att min svägerska hade samma problem för ett tag sedan, så det kanske är ett vanligt problem? Idag blir det alltså en tur till närmsta iPhone-butik för att höra om det är dyrt att laga. Yay. Hoppas ni får en bra dag!
 
Tumblr - inspiring picture on Favim.com
We♥It

underbar resa

Här kommer ett litet kollage från hotellområdet där jag och H bodde när vi var i San Agustin på Gran Canaria! Det var så otroligt vackert där! Vi bodde i en marklägenhet precis bredvid hotellets uppvärmda pool. Underbart! Lägenheten var utrustad med ett pyttelitet kök, så det fanns möjlighet att laga mat hemma om man ville. Maten ute var dock både extremt god och billig, så det blev inte mycket fixat i köket. ;) Frukost åt vi hemma alla dagarna, eftersom hotellpersonalen överraskande nog hängde nybakta bullar på alla lägenhetsdörrar varje morgon, helt utan kostnad! Mycket trevligt! :)
 

problem att se bilden i förra inlägget?

Av någon underlig anledning syns inte bilden på min nonstop-kvarn för alla läsare. Efter lite letande hittade jag dock kvarnen i webshopen Bagaren och Kocken också! Klicka på länken om ni är nyfikna på hur kvarnen ser ut, eller rent av vill köpa en egen! :)

veckans mest onödiga shopping?

Idag gjorde jag veckans mest onödiga men samtidigt roligaste inköp - en nonstop-kvarn! Hittade den på Hasselgrens rea för 125kr! Själva hack-grejen ser ganska stabil ut, så tror nog jag kan försöka mig på att hacka typ nötter i den också. Det får bli mycket bakning med knaprigt innehåll framöver, alltså! ;)
 
 

mulet

Fy vad trist att det är mulet idag! Har nog blivit bortskämd med fint väder alldeles för länge, tror jag. ;) Tänkte lägga upp lite bilder från San Agustin senare idag! Det var verkligen fantastiskt vackert där! Rekommenderas!