Heart Chat Bubble

pepp!

Åh vad jag älskar att dansa med Baletten! Kom hem från repan för en stund sen och känner mig mer pepp än på länge! Whee! Så glad att jag inte känner av stresstrycket över bröstet nästan alls längre. Blev bara vanligt andfådd nu, inte panikandfådd! YAY! Är dålig på att ladda upp bilder när jag lovat märker jag. Bättring utlovas!
 
Large
We♥It

paket

Whee! Det kom en avi med posten idag! Måste vara ett av mina fynd på Tradera - me like snabba säljare! :) Köpte ett par svarta Fornarina-byxor och en vit Roxy-topp häromdagen. Hoppas mest på att det är byxorna som anlänt, för är väldigt spänd på om de passar eller inte! Återkommer med bild när jag hämtat!

min älskling ♥

♥ Tack för att du finns och för att du alltid ställer upp för mig. Jag är din för alltid. Du är bäst! ♥
 

We♥It
 

längtar

Nu är det snart bara en ynka vecka kvar tills jag, H, pappa och brorsan med familj åker till Tyskland några dagar! Vi kommer bland annat att göra Hansapark osäkert och shoppa loss i Hamburg. Längtar! Ska bli så skönt att komma bort från vardagen lite. Extra kul att få hänga med brorsan och hans familj, träffar dem alldeles för sällan! Förra året drog vi till Disneyland Paris allihop, vilket blev en helt fantastisk resa! Kan knappt förstå att det snart är ett helt år sen! OMG!
 

shoppingfynd

I helgen var det återigen dags för kusinträff med H:s kusiner! :) Denna gång bar det av till Trästället, som typ är en gigantisk affär fylld med krimskrams. Hur kul som helst att gå omkring och kika där! Väl värt ett besök om ni har vägarna förbi nån gång! Hur som helst så fyndade jag och H fyra söta små hjärtformade pajformar. Perfekt om man vill bjuda på paj eller så till efterrätt! Tar bild senare och lägger upp.

ny design

Vad tycker ni om min nya design? :) Det är duktiga Isabell, a.k.a Keilys.org som gjort den! Ska försöka ladda upp nån snygg profilbild i dagarna tänkte jag. Måste bara hitta nån bra.

Tillbaka

Det har varit extremt mycket för mig senaste tiden, men jag kommer börja blogga igen nu! Har saknat bloggen jättemycket, men har helt enkelt inte haft tid eller ork att skriva. Suck. Nu ska det bli ändring på det! I'm back! :)