Heart Chat Bubble

mer om pärlorna!

Jag fick en fråga från en läsare om vart jag köpt pärlorna jag använde till att pynta hörlurarna, och tänkte det var lika bra att svara i ett inlägg också! :) De är av märket Hama, och jag köpte dem på Panduro. Priset ligger på mellan 15 och 30kr påsen, och det gick inte ens åt en påse av varje färg (där är 1000 pärlor/påse). Riktigt billigt, alltså! :) Om ni inte har Panduro i närheten, så kan jag tipsa om att de har de en bra webshop! Ett bra tips är att lämna lite sladd tom, annars kommer det inte gå att rulla ihop lurarna när ni inte använder dem. Jag lämnade så pass mycket att det ser ut som om jag har fullt av pärlor när sladden är böjd (som på bilden). Det syns bara att det "fattas" några pärlor när jag har lurarna i öronen. Hoppas ni förstår vad jag menar, känner mig lite förvirrad såhär på morgonen. ;) Nu ska jag strax bege mig mot praktiken! Halvdag idag, så jag skriver mer efter lunch eller så! Ha en fin dag, allihop!

Edit: Fick just reda på att det finns flera olika storlekar på Panduros pärlor! Dumt nog stod det inte nånstans på mina påsar, men H mätte en pärla och vi kom fram till att det är storlek midi jag har. Den är perfekt, för den är lagom lös runt sladden. Klämmer inte åt eller så. :)


Kommentarer
Postat av: Rosanna

Tack för svar! Viken storlek ska man ha? Det finns mini, midi och maxi :)

Svar: Inga problem! :) Visste faktiskt inte att det fanns olika storlekar! Vad kul! H kollade på hemsidan och mätte dem jag har (det stod dumt nog inte på påsen), kom fram till att det är midi. :)
Jen

2012-08-14 @ 21:58:36
URL: http://kattmedpistol.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback